Cautare

665 de rezultate pentru "com sanmartin bihor" (5.98 secunde)
Comisarii Garzii Financiare Bihor au verificat, luna trecuta, 515 agenti economici, dintre care au sanctionat 412. ... Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a declarat ca in luna februarie s-au facut verificari asupra modului de aprovizionare si comercializare a tigarilor, cafelei, bauturilor alcoolice si deseurilor.
La invitatia reprezentantilor UDMR Bihor, ieri, a vizitat orasul nostru Jakab Istvan, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice Bihor, cel care se ocupa direct cu integrarea in UE din partea ministerului, in special cu programul stabilit pentru perioada 2007 - 2013.
Comisarii Garzii Financiare Bihor, membrii Sindicatului National al Finantelor Publice, au intrat in greva generala pe termen nelimitat, incepand de ieri de la ora 8:00.
Din sapte agenti economici verificati in Bihor, sase au fost amendati. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control tematic cu caracter pre- ventiv, care a urmarit respectarea prevederilor legale din do- meniul protectiei consumatorilor la spalatoriile si curatatoriile chimice si ecologice.
Conducerea Federatiei Patronilor Bihor saluta decizia Primariei si isi asuma o parte din aceasta hotarire, tinand cont de initiativa pe care a luat-o cu ceva timp in urma, de a organiza intalniri intre reprezentantii patronilor de cluburi si ai institutiilor abilitate sa avizeze buna functionare a acestor cluburi.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor au organizat, ieri, o conferinta de presa in care sefii directiilor si ai doua administratii financiare teritoriale au prezentat realizarile pe anul 2006, care au adus la bugetul consolidat al statului venituri mai mari cu circa 30% decat veniturile realizate in 2005.
Norme europene pentru saloanele de frumusete Intrucat exista o preocupare din ce in ce mai mare a statelor-membre UE si chiar a Parlamentului European pentru serviciile de cosmetica, coafura, masaj, tatuaj, din cauza riscurilor, mai mari sau mai mici, pe care le genereaza aceasta categorie de activitati, Federatia Patronilor Bihor a organiza, ieri, o masa rotunda cu firmele de profil din Oradea.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
"Mare parte din bunurile importate au fost plasate in economia subterana, bugetul de stat fiind astfel privat de veniturile din TVA aferente vanzarilor acestor bunuri, motiv pentru care se impune lansarea unor masuri de urgenta si trebuie facuta dovada ca marfurile au ajuns la destinatia reala si nu la destinatii fictive", a precizat Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Conducerea RAPAS Oradea a luat decizia, la solicitarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor care a trimis adresa nr.
Proprietarii de animale din Bihor au fost foarte constiinciosi, marea lor majoritate depunand la Directia pentru Agricultura sau la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura cererile pentru obtinerea subventiilor. ... Conform datelor furnizate de Directia Agricola Bihor, judetul se situeaza pe unul dintre locurile fruntase.
Vasile Farc, reprezentatul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a declarat ca transferul competentelor se va face in trei etape:
Practic, reprezentantii acestor ferme patrund in Bihor cu mijloace de transport incarcate cu carcase de porc si cauta piata de desfacere, in special procesatori bihoreni cu renume, carora le fac oferte la preturi mai mici decat cele practicate pe piata, respectiv la 4,0-4,5 lei/kg.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput ample verificari la benzinariile bihorene, potrivit unei tematici trasate de conducerea GF Centrala.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. ... Ioan Lucian, presedintele FP Bihor, ne-a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca reabilitarea se impune in noile conditii europene, conditii care prevad clar un confort sporit al cetateanului.
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
2.210/2006, modificat si completat cu Ordinul 1.123/2007 si Ordinul 521/2007, contribuabilii persoane juridice cu domiciliul fiscal in judetul Bihor pot utiliza metoda de depunere a declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta ca metoda alternativa.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput, de luna trecuta, o ampla actiune de control la societatile care se ocupa cu producerea, comercializarea si utilizarea materialelor de constructii. ... Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca se intreprind verificari permanente.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe verificari privind modul de aprovizionare si comercializare la mai multe societati care se ocupa de prelucrarea si valorificarea metalelor pretioase.
google-analytics.com